Инфо за кланове!

Go down

Инфо за кланове!

Писане  Саске on Пон Юни 22, 2009 5:57 am

Кланът Абураме Местоположение: Коноха
Участници: Абураме Шино, Бащата на Абаруме Шино *
Информация: Кланът Абураме обикновенно го асоциират с думата "буболечки". Когато някой от клана се роди той става преносител на буболечки, които се хранят с Чакрата му. В замяна на това буболечките му помагат в битка.


Кланът Акимичи Местоположение: Коноха
Участници: Чоуджи, Чомару *
Информация: Този клан включва две от най-пълните нинджи в епизодите. Кланът Акимичи се специализира в определени техники. Също така те използват хапчета, които манипулират тяхната тежест за да имат предимство във битките.


Кланът на Хаку Местоположение: Селото на мъглата
Участници: Хаку, Майката на Хаку *
Информация: Кланът се формира в селото на мъглата. Нищо подробно не се знае за този клан. Повечето от атаките, които извършват хората от този клан са Водни атаки.


Кланът Хюга Местоположение: Коноха
Участници: Хюга Ханаби, Хюга Хиаши, Хюга Хината, Хюга Хизаши, Хюга Нейджи *
Информация: Кланът Хюга е известен с техниката им, която се предава по кръвна линия: Бякуган. В анимето се обръща най-много внимание на този клан. Той е много по-различен от останалите кланове. В него са две семейства, главното и родственото семейство. Целта е родственото семейство да закриля главното семейство. Те съществуват само за това.


Кланът Инузука Местоположение: Коноха
Участници: Акамару, Изнузука Киба *
Информация: Характерно за участниците на този клан е, че те се бият като кучета. Повече от атаките и способностите им са точно като на истински кучета.


Кланът Камизури Местоположение: Селото на камъка
Участници: Сузембачи Камизури *
Информация: Уменията на клана Камизури са сходни с тези на клана Абураме. Докато другия клан може да контролира буболечки, този може да контролира пчели. Но след като успешно успяват да атакуват Коноха, те биват спирани от клана Абураме.


Кланът Кагуя Местоположение: Селото на мъглата
Участници: Кагуя Кимимаро *
Информация: Кланът е известен със способноста си да възстановяват счупените си кости. Освен това могат да обръщат костите си в оръжие. Повечето участници в този клан са били убити в битка.


Кланът Нара Местоположение: Коноха
Участници: Нара Шикамару
Информация: Участниците в този клан владеят способности свързани със сянките. Те могат да накарат сянките им да се разтеглят до някой друг човек и по този начин да го контролират.


Кланът Учиха Местоположение: Коноха
Участници: Учиха Итачи, Учиха Сасуке, Бащата и майката на Учиха Сасуке
Информация: Кланът Учиха е един от най-страховитите кланове в анимето. Но след атаката над тях от участник в клана остават само двата - Учиха Итачи и Учиха Сасуке. Кланът им притежава техника, която се предава по кръвна линия - Шаринган. Тази техника им позволява да копират движенията на опонента си.

_________________
avatar
Саске
Коноха/Генин
Коноха/Генин


Информация за Героя
Чакра:
93/93  (93/93)

Вижте профила на потребителя http://naruto-light.ephpbb.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите