Видове техники!

Go down

Видове техники!

Писане  Саске on Пон Юни 22, 2009 5:56 am

Baika no Jutsu
Тази Нинджицу техника се използва най-вече от Акимичи кланът, защото имат необходимите физически размери, за да я извършат. Тя не нанася никакви щети, но като се комбинира със Baika no Jutsu, става опасна.
Bakuretsu Kage Bunshin no Jutsu
Нинджицу техника с която нинджата създава клонинг, който да избухне. Той може да го контролира и да каже кога той да се детонира.
Bakuretsufuu
Фуунджицу техника, която се изпълнява с помощта на свитък. Той се поставя върху лист хартия, като създава експлозия върху хартията. Те обикновенно идват със стандартното оборудване на една нинджа.
Biransei no Jutsu
Нинджицу техника, която създава облак от отровен газ, който излиза от устата на нинджата. Облакът обхваща пространството между нинджата и опонента му.
Bunshin no Jutsu
Техниката може да се извърши само от нинджи, които са завършили академията. Тя е една от най-важните техники, които една нинджа трябва да знае, преди да стане истински силен.
Byakugan
Това е техника, която се предава по кръвен път. Тя принадлежи на клана Хюга. Бякуганът позволява, да се виждат неща, които обикновенно не е възможно. Дава перфектна видимост на стоцити метри разстояние като може да се вижда дори през препятсвията.
Chakra Enjintou
Нинджицу техника, която се използва за нараняване на органите. Нинджата създава аура от чакра около ръката си, с която може да разкъсва мускелите и артериите, и дори да чупи кости, без дори да засегне кожата.
Chidori
Нинджицу техника при, която нинджата трябва да се държи за кръста си, за да събере достатъчно Чакра в ръката си. Когато енергията се събере в едно точна и ако тя е достатъчно то силата при удара може да убие някого.
Chiyute no Jutsu
Нинджицу техника, при която нинджата фокусира Чакрата си в дланта, като прави малка топка от Чакра, която действа оздравяващо. С помощта на тази техника можете да излекувате някой.
Choukaihou
Нинджицу техника, която се използва само и иденствено от клана Акимичи. Когато вземат червеното хапче и използват тази техника силата им се увеличава стократно. Като всички калории в тялото се превръщат в Чакра, която става видима.
Chuusuusei Biribiri
Нинджицу техника, с която нинджата превръща Чакрата си в електричен импулс. Когато докоснете противника електричеството минава през мозъка и през нервната система като ги обърква и уврежда.
Daisan no Me
Нинджицу техника, с която нинджата използва пясък, за да вижда на далечно разстояние и също така през стени. Помага при събиране на информация или атакуване на нинджа, която се опитва да се скрие.
Douteki Saitentei
Нинджицу техника, при която кучето на нинджата започва да се върти в кръг и да уринира.
Futagogakure no Jutsu
Това е една Нинджицу техника от висок клас. Където близнаци могат да управляват едно тяло. Освен това, могат да изчезват и да се появяват в други тела, защото те контролират физиката си на молекулярно ниво.
Fuuinka Koui
Това е техника, която се използва със свитък. Позволява на нинджата да запали огън върху свитъка.
Gaia Fuuin
Това е Фуунджицу техника. Свитъка се слага върху гърдите, и увеличава силата на нинджата. Все още не се е видял пълният ефект от техниката.
Gama no Tsurugi Kai
Това е Тайджицу техника, с която нинджата се бие с меч, по доста добър начин. Техниката принадлежи на Гамабунта. Веднъж той използва тази техниката и като замахна с меча си и удари предизвика големи разрушения.
Gama Yuendan
Нинджицу техника, която само нинджа, която е подписала договор със жабите, може да използва. Той трябва да призове Гамабунта, или някоя друга голяма жаба. Тогава застава на главата на жабава и започва да използва техниката Катон, с която пуска пламъци напред.
Gamaguchi Shibari
Нинджицу техника, която е близка до Kuchiyose no Jutsu (техника за призоваване). Нинджата трябва да е подписал договор с жабите да я използва. С нея може да се призовава жабата Ивагама.
Gatsuuga
Тайджицу техника, където нинджата и кучето му, започват да се въртят и да драскат с ноктите си опонента си. Това е една добра защита.
Genjutsu
Техниката се използва за масови илюзий или дори за хипнотизация. Техниката е доста полезна, но се използва изключително рядко в епизодите и е доста трудна за изпълнение.
Genjutsu Kai
Нинджицу техника, с която нинджата фокусира чакрата си и извиква "кай" или "изпусни". Могат да я прилагат на себе си или на други хора.
Goguoufuuin
Това много силна и почти забравена техника, която се прави със свитък.
Hakkeshou: Kaiten
Нинджицу техника където нинджата, изпуска Чакра от порите си, като може и да спре. След това се завърта и започва да изпуска Чакра въртейки се.
Hakkeshou: Rokujuu Y

_________________
avatar
Саске
Коноха/Генин
Коноха/Генин


Информация за Героя
Чакра:
93/93  (93/93)

Вижте профила на потребителя http://naruto-light.ephpbb.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите