Видове чакри!

Go down

Видове чакри!

Писане  Саске on Пон Юни 22, 2009 5:52 am

Видовете чакри са Огън, Вода, Земя, Вятър и Светлина.Няма слаба чакра всяка чакра от тези пет си има много добри плюсове.Със огнената чакра се използват огнение джуцута,от стила на Гоукейкино джуцу,Холсенка но джуцу,Руйка но джуцу и др.Тази чакра е много добра тя има своите плюсове,но има и минуси,защото лесно може да бъде отстранена с водната чакра.

Потене Водната чакра е една от най - силните чакри,тя е много силна когато шинобито се намира близо до река,водопак,езеро или др.Водната чакра я притежават само редки чуунини и джунини.Тя наистина е много силна и е трудно да се борави с нея.Тя неможе да се слее с друга чакра,водната чакра е самостоятелна чакра.

Земната чакра се слива много добре с огнената чакра.Те си взаемодейства заедно и само едни от най - редките нинджи на селата имат тази чакра.С нея се борави доста трудно и е много трудна за овладяване.С нея много лесно както може да се атакува така и може да се защитава.

Вятърната чакра е много популярна,главният герой наруто от анимето наруто я притежава с усъвършенстването и много силни джуцута могат да се науча като:Расенган,Одама расенган и досега най - силното джуцу в анимето на име:Расен Шурикен.Тази чакра е много добра тя сущо е самостоятелна чакра и неможе да се слива с някоя друга.

Светлинната чакра е много добра чакра в тази чакра повечето джуцута са за атакуване,има малко джуцута с които шинобито може да се защитава,тя също е чакра която е самостоятелна и неможе да се слива с друга чакра.

_________________
avatar
Саске
Коноха/Генин
Коноха/Генин


Информация за Героя
Чакра:
93/93  (93/93)

Вижте профила на потребителя http://naruto-light.ephpbb.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите